By ZAEPAYDUK payday loans uk

5906 Follow Me on Twitter
Share on facebook
Start Klant tevredenheid

logo bert

 

De Calictus website is per 14-10-2013 overgedragen aan 5ers 
Langstraat 39 5801AB Venray 
Telefoon: +31 (0) 478 852016 Mobiel: +31 (0)6 4611 5654  
E-mail:    Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Website: www.5ers.nl
 
KVK: 120 68 739 BTW: NL-1604.52.193.B.01 Bank: Rabobank 13.86.52.449

  

De Calictus: Niet zelf reinigen, maar zelfreinigend (Automatic)

http://www.koifriend.com/index.php/calictus-koiteichfilter

http://www.koigarten-bruchmuehle.de/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=38&Itemid=48

http://www.blumen-franke.de/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=71&Itemid=90


http://www.youtube.com/watch?v=t82SVReqSPg


Geschikt als vijverfilter voor Koi en siervijvers
De eerste waterbesparende vijverfilter ter wereld. (Calictus + ECO)
Intelligent en compact
Vakantiebestendig
Een betere groei van de vijverplanten (ECO)
Eenvoudig aan te sluiten.
Nooit meer filtersponzen, filterpatronen, filterborstels of de filter schoonmaken.

Leg de vijver in één keergoed aan!
Een vrouwelijke klant vertelde ons nadat haar man voor de vierde keer zijn vijver moest veranderen: "Het lijkt erop dat alle mannen verstand hebben van voetbal en vijvers”. Het aantal fouten dat je kunt maken bij het aanleggen van een vijver is echter heel groot. Dit wordt door klanten die nog onervaren zijn niet altijd doorzien en het is moeilijk uit te leggen. Anderzijds is het voor klanten ook niet gemakkelijk om de juiste leverancier te kiezen. Meestal wordt de grootte van de vijver die de filter aan zou kunnen overdreven en dikwijls blijven de richtlijnen voor het schoonmaken van de filter onduidelijk. Zo wordt het vertrouwen in de verkoper van de filters vaak niet vergroot. Leg de vijver in één keer goed aan, omdat veranderen meestal veel kosten met zich mee brengt.

De grootte van de vijver
Meestal wordt de vijvergrootte waarvoor de vijverfilter is gemaakt overdreven en blijven de richtlijnen voor het schoonmaken van de vijverfilter onduidelijk. Door deze dingen wordt het vertrouwen in de verkoper van de vijverfilters begrijpelijkerwijze niet vergroot. Calictus verrast u niet met onverwachte schoonmaakwerkzaamheden. Dat doet Calictus zelf.

Garantie op de kwaliteit van het water
Wij bieden een 30-jarige ervaring in het aanleggen van vijvers en we weten precies wat er zo al mis kan gaan. Wij bieden een garantie op de waterkwaliteit en het zelfreinigend vermogen van de filter als u onze richtlijnen volgt. Wij durven te zeggen dat ons vijverfilter concept dan de meest betrouwbare partner zal worden in uw tuin plezier.


vijverfilters-33-vijver-klant-9vijverfilters-32-vijver-klant-8vijverfilters-calictus-koivijver-zelfreinigende voorfiltervijverfilters-37-vijver-koi-3vijverfilters-29-vijver-klant-5vijverfilters-30-vijver-klant-6vijverfilters-31-vijver-klant-7vijverfilters-26-vijver-klant-2vijverfilters-11-installatie-1vijverfilters-36-vijver-koi-2vijverfilters-28-vijver-klant-4